logo
Een pakket voor ieders budget

Pakketten en tarieven

Wij bieden verschillende pakketten aan om voor iedereen een passend coach-traject te kunnen bieden. Bij al onze pakketten bieden wij een persoonlijk werkboek en de toegang tot een eigen account in ons cliënt-volgsysteem. Het basispakket bevat sport en spel activiteiten zonder budget. Je kunt denken aan basketbal, voetbal, boksen en andere sport en spelactiviteiten die bij jullie in de tuin of op een veldje in de buurt beoefend kunnen worden. Bij het sportpakket en intensiefpakket zitten naast de hiervoor genoemde sport en spel activiteiten ook sportactiviteiten met budget inbegrepen. Dit zijn sportactiviteiten zoals longboarden, klimmen, suppen en snowboarden. Voor het basispakket en sportpakket geldt dat de begeleidingen 1,5 uur duren. De begeleidingen inbegrepen in het intensiefpakket duren minimaal 2 uur, de precieze lengte en intensiviteit van de begeleidingen zullen in overleg worden bepaald.

 

Een kort overzicht van de pakketten is hieronder te vinden. Om een coach-traject goed te laten slagen zijn minimaal 12 weken van begeleiding nodig. Er zal namelijk bij het kind, de jongere of jongvolwassene een nieuw patroon moeten worden aangebracht en een gedragsverandering moeten plaatsvinden. Bewezen is dat dit minimaal 12 weken duurt. Onze pakketten dienen daarom voor minimaal 12 weken te worden afgenomen. In samenspraak zal besloten worden voor hoeveel begeleidingen precies gekozen zal worden.

 

Basispakket Sportpakket Intensiefpakket
1,5 uur begeleiding per week 1,5 uur begeleiding per week 2+ uur begeleiding per week
Persoonlijk werkboek Persoonlijk werkboek Persoonlijk werkboek
Cliënt-volgsysteem Cliënt-volgsysteem Cliënt-volgsysteem
Sport en spel activiteiten Sport en spel activiteiten Sport en spel activiteiten
Sportactiviteiten met budget Sportactiviteiten met budget
 
Vanaf €95 per week Vanaf €115 per week Op maat

 

* De prijzen zijn exclusief benzinekosten van €0,21 per kilometer.

 

Bij elk pakket is een persoonlijk werkboek inbegrepen. Dit werkboek wordt naar leeftijd en interessegebied vormgegeven. Er wordt zowel samen met de coach als alleen in het werkboek gewerkt. In het werkboek staan verschillende opdrachten die buiten de begeleidingen om gemaakt moeten worden en er is een dagboek in te vinden dat zoveel mogelijk dient te worden bijgehouden.

 

Daarnaast hoort bij elk pakket een eigen account op ons cliënt-volgsysteem. In deze online omgeving zijn meerdere dingen terug te vinden, zoals het begeleidingsplan, gemaakte afspraken, eventuele opdrachten en een logboek over de afgelopen begeleidingen.

Image

Keuze uit 1,5 of 2+ uur begeleiding per week

persoonsgebonden budget

Vergoeding

In principe zijn al onze coach-trajecten particulier. Voor sommigen bestaat echter de mogelijkheid een vergoeding aan te vragen via de gemeente, het zogenoemde persoonsgebonden budget (pgb). Dit kunnen wij helaas niet voor jou doen, maar kun je wellicht wel zelf aanvragen. Om je op weg te helpen hebben we hieronder de eisen voor een pgb-aanvraag en een overzicht van de procedure opgenomen.

 

Wanneer je pgb ontvangt ben je budgethouder. Er worden daarom tien voorwaarden gesteld voor pgb kan worden ontvangen:

 • Een goed overzicht van je eigen situatie houden.
 • Weten welke regels er horen bij een pgb.
 • Een overzichtelijke pgb-administratie bijhouden.
 • Communiceren met de gemeente, zorgverzekeraar of zorgkantoor, de SVB en zorgverleners.
 • Zelfstandig handelen en zelf voor zorgverleners kiezen.
 • Zelf afspraken maken en deze afspraken bijhouden. En je hier aan houden.
 • Beoordelen of de zorg uit het pgb bij je past.
 • Zelf de zorg regelen met 1 of meer zorgverleners.
 • Zorgen dat de zorgverleners die voor je werken weten wat ze moeten doen.
 • Weten wat je moet doen als werkgever of opdrachtgever van een zorgverlener.

 

Voldoe je aan deze voorwaarden dan kun je pgb bij jouw gemeente aanvragen. Deze aanvraag bestaat grofweg uit vijf stappen. Deze hebben wij hieronder opgesomd:

 1. Een melding doen (Wmo) of een aanvraag indienen (Jeugdwet).
 2. Een persoonlijk plan (Wmo) of familiegroepsplan (Jeugdwet) schrijven.

Dit is niet altijd verplicht. Indien dit wel wordt verwacht dien je in het plan te beschrijven waar jij of jouw kind hulp bij nodig heeft.

 1. De gemeente onderzoekt de aanvraag. Dit mag maximaal 6 weken duren. Meestal vindt er een persoonlijk gesprek
 2. Vervolgens ontvang je een verslag van het onderzoek.

Als je het  eens bent met wat hierin staat, onderteken je het verslag. Als je het niet eens bent met het verslag, onderteken je het niet en laat je weten waarom je het niet eens bent met het verslag.

 1. Nadat je het verslag hebt teruggestuurd, besluit de gemeente binnen 2 weken of je in aanmerking komt voor pgb. Als je het niet eens bent met het besluit, kun je bezwaar maken.

 

Pgb vraag je aan bij de gemeente waarin je woont. Wij raden het daarom altijd aan zelf contact op te nemen met jouw gemeente voor verdere informatie. Hieronder staan nog een aantal externe links waarin je aanvullende informatie over (het aanvragen van) een pgb kunt vinden.

 

Handige links:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/persoonsgebonden-budget-pgb/

https://www.pgb.nl/pgb/keuze-pgb/

Image

“Altijd een persoonlijk werkboek en account in ons cliënt-volgsysteem”

Veelgestelde vragen
Bij Stan-Coaching bieden we op maat gemaakt coach-trajecten voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen.
Wij bieden onze op gemaakte coach-trajecten aan rondom Breda, Tilburg, Dordrecht, Bergen op Zoom en Roosendaal.
De trajecten verzorgen wij zoveel mogelijk bij jou thuis of in de buurt. Wanneer het weer het toelaat sporten wij graag buiten. Indien dit niet mogelijk is zorgen wij voor een geschikte plek binnen, bijvoorbeeld een sportzaal. Bepaalde sporten zoals wandklimmen en suppen zullen natuurlijk plaatsvinden op een daarvoor geschikte locatie.
Wij bieden veel verschillende soorten sporten aan, zoals basketbal, longboarden, boogschieten, snowboarden en boksen. Daarnaast beschikken wij over allerlei materialen waarmee we veel verschillende actieve oefeningen kunnen doen. Het aanbod is erg breed en divers zodat we voor iedereen een traject kunnen creëren dat helemaal bij hem of haar past.
De begeleidingen zullen in principe één keer per week plaatsvinden. Wanneer behoefte blijkt te zijn aan meer of minder contactmomenten in de week is dit ook mogelijk.
Een coach-traject duurt minimaal 12 weken. In samenspraak zal besloten worden voor hoeveel begeleidingen precies gekozen zal worden.